Nieuws Hieronder kunt u lezen wat we recent te vertellen hebben.

 • De Rattenvanger in première beluisteren?

  Vul ons ratsel in en maak kans op een plekje op de exclusieve voorbeluistering van De Rattenvanger.

  Lees meer
 • Gratis Downloadcodes

  Hoorspelen in huis maar geen CD-speler meer? Lees hier hoe je downloadcodes kan verkrijgen om ze in onze app te beluisteren!

  Lees meer
 • Kabouter Korsakov in het kippenhok

  Het avontuur van Kabouter Korsakov en meneer Wattman in de grote gevaarlijke mensenwereld stopt niet. Deze keer komen ze in een kippenhok terecht!

  Lees meer
 • Talent gezocht!

  De Wereld Rond in 80 Dagen is nog maar net verschenen of er wordt al naarstig gewerkt aan het volgende Heerlijk Hoorspel. Hiervoor zijn we op zoek naar een jonge knul van 8 à 12 jaar met een frisse stem. Misschien ken je wel iemand die hiervoor in aanmerking komt?

  Lees meer
 • Kabouter Korsakov in de puree

  Het Geluidshuis brengt weer een nieuw avontuur van kabouter Korsakov waar menig kleuter (en stiekem meeluisterend ouderoor) weer van kan smullen: Kabouter Korsakov in de puree!

  Lees meer
 • Een app!

  Het Geluidshuis maakt al meer dan 10 jaar hoorspelen voor jong en oud. Deze worden te koop aangeboden in de vorm van boek + CD. Eén plus één is twee: de CD's van fans van het eerste uur zijn ondertussen wellicht meer dan grijsgedraaid. Daarom gaat Het Geluidshuis vanaf nu de digitale toer op, met een eigen app én voorzien we naast een CD ook een gratis downloadcode bij onze hoorspelen.

  Lees meer
 • De Wereld Rond in 80 Dagen

  Een tik, een tok, kijk snel op uw klok, want Heerlijk Hoorspel 12 ligt in de winkel! Deze keer haalden we onze inspiratie bij Jules Verne en reizen we De Wereld Rond in 80 Dagen.

  Lees meer
 • De Bokrokker

  Zoals je misschien al wel hebt vernomen, smeden we al een tijdje plannen met Bokrijk. Hun smid is er al jaren een attractie. Met zijn oven, waterton en aambeeld demonstreert hij zijn ambacht aan de bezoekers. Maar wat als de smid er niet is? Dan gaat zijn gereedschap gewoon zelf aan de slag.

  Lees meer
 • CAFÉ CUBA: de montage !

  Op 11 november zond Radio 2 de allerlaatste aflevering van Café Cuba uit, het 46-delig radiofeuilleton over de eerste Wereldoorlog dat geschreven én opgenomen werd door en in Het Geluidshuis.

  Voor wie niet gehoord zou hebben hoe het verhaal van Koenraad Verstockt en zijn geliefden afliep of voor wie één of meerdere afleveringen gemist heeft: wij hermonteerden voor u het geheel tot één lange audiofilm van 2u en 15min, mét behoud van alle verhaallijnen.

  Lees meer
 • Verrek! Een nieuwe webstek!

  En of we wat Nieuws hebben! U kijkt er namelijk naar. Een nieuwe website!

  Lees meer
 • 10 jaar Heerlijke Hoorspelen, dat vieren we met een 10de Heerlijk Hoorspel.

  10 jaar Heerlijke Hoorspelen, dat vieren we met een 10de Heerlijk Hoorspel. Dat klinkt wat dubbelop, maar hey, een kniesoor die daar op let. Vanaf 1 oktober 2014 ligt Heerlijk Hoorspel nummer 10: 'De Zevende Dienaar' in de winkel.

  Lees meer
 • Café Cuba: de comeback van het luisterspel op de radio!

  Het Geluidshuis werkte samen met Radio 2 en de provincie West-Vlaanderen aan Café Cuba, een prestigieus radiofeuilleton over WO1 dat vanaf 8 september in 46 afleveringen van +/- 5 minuten zal worden uitgezonden na het nieuws van 17u, op Radio2.

  Lees meer