Helleup!!!

Bestellen en levering

Kan ik hulp krijgen bij het online bestellen?
Lukt het niet meteen en heeft u graag wat hulp? U kunt ons een mailtje sturen met uw vraag of probleem naar info@geluidshuis.be.

Hoe lang duurt het voor mijn bestelling geleverd wordt?
Uw bestelling wordt verwerkt nadat uw betaling is ontvangen en wordt dan zo snel mogelijk (binnen de 5 werkdagen) aan u verstuurd met Bpost. Mocht een artikel niet in voorraad zijn, dan krijgt u bericht over de verwachte levertijd.

Wat moet ik doen als er een probleem is met mijn bestelling?
Als u bij de levering merkt dat een bestelling niet correct is of als er iets stuk is, kunt u het best binnen 48 uur contact met ons opnemen via het nummer 03/830 13 74 of via info@geluidshuis.be. Na overleg kunt u de bestelling terugsturen en doen we het nodige om het artikel te vervangen.

Kan ik de status van mijn bestelling volgen?
U kunt het verloop van de verzending online volgen in “mijn profiel” op voorwaarde dat u een account hebt aangemaakt.

Betalen

Hoe kan ik betalen bij Het Geluidshuis online?
U kunt onmiddellijk online betalen met uw kredietkaart (Visa/Mastercard), Maestro of bancontact via de beveiligde Ogone betalingsmodule. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u zelf kiezen welke betaalmogelijkheid u wenst te gebruiken. Wij maken gebruik van een beveiligde internetverbinding, online betalen is dus perfect veilig. Betaalt u liever niet online, dan kunt u de betaling ook overschrijven op onze bankrekening. Na ontvangst van betaling wordt uw bestelling afgehandeld. Dit kan wel enkele dagen duren.

Zijn de vermelde prijzen inclusief BTW en verzendingskosten?
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendingskosten. De verzendingskosten worden steeds apart vermeld, gelden uitsluitend voor België en zijn afhankelijk van het aantal bestelde titels. Bestelt u voor meer dan 30 euro, dan verzenden wij uw pakket gratis naar adressen in België.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?
Verzendkosten onder de € 30: € 1,99 (enkel geldig in België)
Verzendkosten boven de € 30: gratis
Verzendkosten naar Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland; € 6,50
Wanneer verzendingen geretourneerd worden met melding 'niet opgehaald' worden bij de nieuwe verzending de verzendkosten integraal aangerekend volgens de tarieven van Bpost.

Producten

Producten

Kan ik de artikelen ergens bekijken en/of beluisteren?
In alle verkooppunten kunt u onze producten inkijken. Geluidsfragmenten zijn te beluisteren op de respectievelijke productpagina’s op deze site.

Inruilen

Inruilen

Kan ik titels met fouten inruilen?
In het kader van de verkoop op afstand heeft de consument het recht aan de verkoper mee te delen dat hij het product wenst te ruilen, zonder betaling van een boete en mits het opgeven van een geldige verklaring. Dit kan binnen de vijf werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar Het Geluidshuis Uitgeverij, Julius De Geyterstraat 212, 2020 Antwerpen. Na ontvangst van het pakket en vaststelling van de schade, bezorgen we u een nieuw exemplaar.

Account

Account

Hoe maak ik een account aan?
Door een account aan te maken kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en opvolgen, bijhouden welke titel u reeds aan wie schonk en meer. Klik rechtsboven op “mijn profiel” (link toevoegen), laat uw gegevens na en deze worden automatisch bewaard.

Hoe wijzig ik mijn gegevens?
Klik rechtsboven op “mijn profiel” en vervolgens op “gegevens aanpassen”. Nadat u deze heeft gewijzigd, klik op “opslaan” om uw aangepaste gegevens te bewaren.